bocholt vakantie

Bocholt

Een leuke stad, net over de grens

Bocholt ligt vlak over de grens en is toch zo aangenaam anders. De laatste jaren zijn er rond het oude raadhuis een paar verfrissend nieuwe winkelstraten ‘gegroeid’. Het zwaartepunt ligt hier op kwaliteit en vakkundig advies. Bocholt vervult een belangrijke functie als winkelstad voor bezoekers uit de Gelderse Achterhoek. Winkelen is Bocholt is een echte aanrader!
  • Bruisend winkelcentrum
  • Uitstekende restaurants
  • Subtropisch zwembad
  • Diverse musea
zwembad bahia bocholt

Subtropisch zwembad Bahia

Alles is aanwezig om heerlijk te zwemmen en lekker te ontspannen in de subtropische sauna. Bahia heeft alles te bieden wat er maar te krijgen is op het gebied van unieke vrijetijdsbesteding en wellness in een Caribische sfeer.

textielmuseum bocholt

Textiel museum

Het is nog maar 100 jaar geleden dat het Duitse Bocholt, net over de grens, een bloeiende textielindustrie kende. Het oude terrein is grondig gerestaureerd en doet nu dienst als museum en forum voor textielcultuur. Ook het plaatsje Anholt met zijn Wasserburg, museum en gotische tuinen is aan te raden. In het museum vindt u zelfs diverse schilderijen van Rembrandt. Naast de Wasserburg bevindt zich het wildpark Anholter Schweiz, een wandelpark waar een diversiteit aan dieren aanwezig is.