camping Nieuwe Welpshof

Onze camping faciliteiten

Met ruime kampeerplaatsen en modern sanitair

Uitstekend sanitair

Op onze camping bevindt zich een goed verzorgd en verwarmd toiletgebouw, voorzien van 5 ruime douches, 5 toiletten en 3 wastafels. Het chemisch toilet kunt u buiten het gebouw legen. Voor het afwassen/wassen kunt u aan de buitenkant van het toiletgebouw terecht. Er is ook een wasmachine aanwezig. Dankzij de zonnepanelen op het dak van ons toiletgebouw wordt onze camping voorzien van eigen groene stroom.

camping WiFi

Gratis WiFi

U kunt als gast op onze camping gebruik maken van draadloos internet. Zo kunt u dus gewoon bij uw caravan of tent uw e-mail checken, uw social media bijhouden, kijken wat er in de omgeving zoal te doen is of gewoon surfen op het internet. We bevinden ons in het Achterhoekse buitengebied. Dus verwacht geen hoge snelheden.

zandbak voor kinderen

Zandbak voor kinderen

Speciaal voor uw kinderen hebben we een zandbak en een speelbosje. Tevens zijn er een aantal leuke dieren te bezichtigen rondom de camping. In de omgeving van onze camping zijn een aantal leuke pretparken te bezoeken.

Jeu de Boules

Voor de oudere jeugd is er een jeu de boules baan. Op een mooie zomeravond kan er hier ontspannen een balletje gegooid worden.

ruime staanplaatsen

25 ruime kampeerplaatsen

Met slechts 25 staanplaatsen kunnen we met recht spreken van een mini-camping. U zult van uw rust genieten en weinig overlast hebben van andere gasten. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet zodat u meer dan voldoende ruimte heeft voor uw caravan/tent, voortent, auto en fietsen.